Laat je energie weer stromen

Energy Healing Retreats

Laat je energie weer stromen


Zak dieper in je lichaam en laat energieblokkades oplossen. Maak weer contact met de eindeloze energiebron in jezelf.

Je weer opgeladen voelen

Je kan je nog herinneren hoe lekker het voelde om je helemaal fris en vol energie te voelen. Maar als je eerlijk bent, is dat al een tijdje geleden. Je zou je wel weer zo opgeladen willen voelen als toen, maar denkt dat dat gezien je huidige leefstijl (werk, gezin, gezondheid, sociaal leven) niet realistisch is.

Er is wel degelijk een (simpele) manier om je weer helemaal energiek te voelen.

Dus als je dit herkent, is een Energy Healing Retreat voor jou:

  • Je wil je wel weer eens helemaal uitgerust en fit voelen
  • Je wil meer handelen vanuit flow dan vanuit routine
  • Je wil meer verbinding voelen (zowel met jezelf als anderen)
  • Je zit in de praktijk vaker in je hoofd dan je wilt
  • Je wil je weer eens onderdompelen in de natuur

Wat bovenstaande punten met elkaar gemeen hebben, is dat je levensenergie niet goed meer doorstroomt. Het is als een tuinslang waarin na verloop van tijd allerlei knikjes en lekkages zijn ontstaan. Tijdens een Energy Healing Retreat strijken we de tuinslang weer glad en plakken we deze waar nodig. Vanuit liefde, gemak en flow. 

Wat levert een Energy Healing Retreat je op?

Energie

De doeltreffende Qi Gong en Healingtechnieken brengen je terug naar je innerlijke bron van kracht.

Ontspanning

Wanneer je weer in je lijf zakt wordt het gelijk rustiger in je hoofd. Het opgejaagde gevoel maakt plaats voor diepe ontspanning.

Zelfheling

Door je weer uit te lijnen met jouw oorspronkelijke energie, activeer jij je zelfhelende vermogen weer. En dat maakt een groot verschil.
Jullie begeleiding heeft tot een doorbraak geleid.
"Jullie begeleiding heeft voor mij echt een doorbraak cq verandering in gang gezet. Ik voel nog steeds een fijne innerlijke rust en tevredenheid." 

Sandra

Jullie begeleiding heeft tot een doorbraak geleid.
"Jullie begeleiding heeft voor mij echt een doorbraak cq verandering in gang gezet. Ik voel nog steeds een fijne innerlijke rust en tevredenheid." 
Sandra

Programma Energy Healing Retreat

Hoewel de inhoud van de oefeningen en werkvormen telkens is afgestemd op het thema van de retreat (zie hieronder voor de thema's per retreat), is er ook sprake van een vaste mix aan elementen.

Een Energy Healing Retreat start vrijdag om 14 uur, zodat ook de mensen die pas op vrijdag kunnen vertrekken kunnen aansluiten. Maar voor wie dat wil, is er de mogelijkheid om donderdagavond aan te komen. Dan beginnen we in de ochtend vaak met een wandeling om te landen.

Nadat we compleet zijn, starten we met een korte incheck en het delen van de intenties voor de retreat. Om dan als vanzelf door te rollen in een eerste ervaringsgerichte healingsessie. Na het avondeten is er zowel vrije tijd om nader kennis te maken en te rusten, maar vaak is er ook nog een avondsessie om je helemaal te ontspannen.

Zaterdag is er een gevarieerd programma met onderdelen die zowel binnen als buiten plaatsvinden. De oefeningen die je leert, helpen je om in je lichaam te zakken, subtiele energie waar te nemen en daarmee te werken. Door de grondende werking van de oefeningen voer je als vanzelf oude spanning en energieblokkades die in je systeem zitten af, waardoor je makkelijker in contact komt te staan met oorspronkelijke levensenergie. En soms werken we rechtstreeks met het oplossen van blokkades. Met behulp van regressie, familieopstellingen, ademwerk, lichaamswerk en beweging. Dus eerder gericht op voelen dan op praten.

Zondag gaat het programma door tot 14 uur, zodat iedereen na een afsluitende lunch weer opgeladen op pad kan. En oh ja, tussen aankomst en vertrek is alles volledig verzorgd.

Aanstaande Energy Healing Retreats

26-28

APRIL

14:00

Taoïstische energie activatie

€ 375,-

01- 03

NOV.

14:00

Emotionele alchemie

€ 375,-

Laat je energie weer stromen

13-15

DEC.

14:00

Trauma release

€ 375,-

Veelgestelde vragen Energy Healing Retreat

Ik heb nog niet eerder iets met energy healing gedaan, is dat een probleem?

Nee, er wordt geen voorkennis gevraagd voor het deelnemen aan een retreat. Afhankelijk van het ervaringsniveau in de groep, passen wij onze begeleiding aan.

Ik heb behoefte aan een iets langere break dan een weekend, kan dat ook?

Jazeker. Onze programma's focussen zich op de weekenden om drempel laag te houden voor deelname. Maar bij beschikbaarheid van de blokhut (ons gastenverblijf en workshopruimte) is het prima mogelijk om eerder te komen of langer te blijven. We helpen je graag op weg om te genieten van de natuurlijke omgeving, en je kunt meedraaien in ons eigen dagritme qua eten & drinken, meditaties, yoga, sport en qi gong.
En ook als ons gastenverblijf niet beschikbaar is, denken we graag met je mee wat een goed alternatief verblijf in de buurt kan zijn.

Waar liggen de Vogezen ook alweer?

De Vogezen is een klein gebergte in het noord-oosten van Frankrijk. Het ligt op ongeveer 6 uur rijden van Utrecht.

Ik heb speciale (dieet)wensen, kan hier rekening mee gehouden worden?

Dat is geen probleem. We hebben inmiddels aardig wat ervaring hiermee. Dus als je het van tevoren meldt, dan kijken wij wat we kunnen doen.

Ik zit in een burn-out of ben herstellende van een aandoening/operatie. Is een Energy Healing Retreat dan iets voor mij?

We hebben hier al regelmatig mensen mogen ontvangen die een retreat deden als onderdeel van hun herstelproces. Dus in principe is dat zeker mogelijk. We werken met kleine groepen dus er is veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Maar het makkelijkste is om even contact met ons op te nemen, dan kijken we samen naar wat in jouw situatie handig is.

Heb je specifieke wensen?

Wellicht is een privé retreat op maat iets voor jou of je gezelschap.

Vind ons hier

De transformatie die anderen doormaakten