Video Aspect Ratio: 4:1

Over ReignBow

Waar je kunt thuiskomen bij jezelf

Over ReignBow

Waar je kunt thuiskomen bij jezelf

Wij geloven in het ontwikkelen van bewustzijn.

Waarom doen we wat we doen?

Wij zijn Fabrice en Jessica. Het is onze intentie dat iedereen zijn authentieke zelf mag zijn. Voorbij de rollen, maskers en oude pijnen die we meedragen.

Zelf gooiden wij ons leven in een paar jaar tijd radicaal om. Van gehaaste consultants naar vrije mensen. Wij geloven in het ontwikkelen van bewustzijn, zodat de verhalen die we in de loop van ons leven zijn gaan geloven, vervangen worden door nieuwe inzichten en waarheden. Dit proces verrijkt zowel je persoonlijke leven, als het samenleven.

Het levert op: vreugde, onvoorwaardelijke liefde, tevredenheid, compassie, vrede en een overvloedig leven. 

We geloven erin dat er een nieuwe tijd aanbreekt, waarin het mogelijk is om eindelijk bij jezelf thuis te komen. Niet meer vastzitten in de ratrace, maar je eigen leven leiden. En dat hoe meer mensen deze weg afleggen, hoe mooier het hier op aarde wordt. Wij helpen mensen die meer en meer in hun hoofd zijn gaan leven, om weer af te dalen naar hun gevoel. We zijn er voor díe mensen die diep van binnen weten dat het anders kan én die bereid zijn om bij zichzelf te beginnen. We doen dit vanuit de prachtige bergnatuur van de Vogezen in Frankrijk. Met zowel fysieke retraites, online programma's als energiewerk op afstand.

Er zijn vele manieren om je bewustzijn te ontwikkelen en elk pad is persoonlijk. Wij bieden daarom verschillende paden aan die voor ons gewerkt hebben.

Op deze site, www.reignbow-retreats.nl, vind je meer info over:

  • Bewustzijnsreizen met plantmedicijnen
  • Hiking Retreats
  • Energy Healing Retreats
  • Retreats op maat

  • Maar we doen meer. Op www.reignbow.nl zie je wat dat is:
  • Een 9 maanden durend RESET-programma (coaching)
  • 3x per week een Morning Setup
  • Trauma heling in losse RESET-coaching groepssessies
  • Creëren van jouw toekomstige zelf
  • Gratis aanbod om vanuit je hoofd in contact te komen met je gevoel

Dit zijn wij

Voor trekking en ayahuasca retreats

Fabrice

Begeleider retreats en
gids

Jessica

Online programma's en energiewerk

Floki

Cookiemonster en levensgenieter

Wat je bij ons kan doen

Ervaar de schoonheid van de natuur tijdens een Trekking Retreat

Hiking Retreats

Laat je leiden door de natuur en krijg helder inzicht in jouw prangende vraagstuk.

Plantmedicijn Retreats

Laat jezelf groeien via een intense en intieme ontmoeting met je eigen (onder)bewustzijn.

24 dagen Healing Boost

Herprogrammeer je zenuwstelsel en activeer het helend vermogen van je lijf.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Adriaan over Fabrice
Met twee vragen dringt Fabrice door tot de kern van waar jij mee bezig bent. Dat vind ik echt heel knap. Hij heeft ontzettend veel wijsheid.
Fabrice heeft veel wijsheid
Ms. Nameless
Add Your Stars
Priscilla over Jessica
Jessica heeft een fijne stem en spreekt heel helder. Haar boodschap is dat ook. De muziek die erbij speelt is ook heel fijn om naar te luisteren. Je kan je overgeven aan de muziek of aan haar stem. Na de meditatie en een goede nachtrust had ik flink gedroomd en heb het gevoel dat er veel dingen in mijn hoofd zijn losgelaten. Door het dromen heb ik dat wat los was geweekt kunnen verwerken. Dit had ik niet verwacht, helemaal niet al na één meditatie van een half uur.
Jessica heeft een duidelijke stem en een duidelijke boodschap
Ms. Nameless
Add Your Stars

Waar komt de naam ReignBow eigenlijk vandaan?

Ons boek over de filosofie van ReignBow

Zoeken naar wat jou gelukkig maakt

De regenboog is al heel lang een symbool voor geluk. Denk ook aan de pot goud aan het eind. En als je kijkt naar een aantal eigenschappen van een regenboog, is het eigenlijk een heel logisch symbool. Een regenboog komt tot stand door een combinatie van (schijnbare) tegenstrijdigheden. Hij verschijnt slechts als het tegelijkertijd regent en de zon schijnt. Dat maakt een regenboog bijzonder (je ziet ‘m niet elke dag), mooi (het witte licht van de zon valt uiteen in alle mogelijke kleuren door het prisma van de regendruppels) en vluchtig (hij is weg voor je erg in hebt). Ten slotte bepaalt je positie en je kijkrichting of je de regenboog ook daadwerkelijk te zien krijgt. Dat maakt het zien van een regenboog tot een persoonlijke aangelegenheid. Ook zoeken naar geluk is een grillig proces. Tegelijkertijd is het impliciet of expliciet ons streven om gelukkig te zijn. Niemand staat ‘s ochtends op met het idee: ‘laat ik vandaag eens kijken of ik het hier een stukje ellendiger kan maken dan gisteren’. Hoe vergroten we dan de kans om onze eigen regenboog zo vaak mogelijk te zien?


Leef jouw leven

Reign. Regeer. Met andere woorden, neem het heft in handen van jouw leven. Jij bent de enige die het kunt leven. We leven in een tijd waarin er zo veel prikkels op je af komen, dat je zo maar de hele dag bezig kan zijn om daar gehoor aan te geven. Shoppen, werken, vrienden zien, een familiebezoek. Allemaal belangrijk, allemaal legitiem. Maar wiens leven leef je? Ik wil zeker niet zeggen dat er ook maar íéts mis is met elk van de net genoemde activiteiten. Maar in hoeverre kies je ze zelf, of dringen ze zich aan je op? Mijn stelling is dat je meer voldoening haalt, én meer te bieden hebt, als jij bewust kiest voor waar je je energie en talenten aan besteedt. Want ‘if you don’t drive, you’re driven’.


Respectvolle buiging naar je omgeving

Krijg je dan niet een heel inhalige wereld? Eén waarin elk individu zo hard mogelijk probeert om zijn buit binnen te slepen? Als het moet ten koste van anderen? Daar ben ik eerlijk gezegd helemaal niet zo bang voor. Onderzoek wijst uit dat de meest effectieve weg naar geluk is om te kijken wat jij kunt doen voor anderen. We zijn hier om wat te halen, maar ook wat te brengen. Als we te eenzijdig te werk gaan, merken we dat gelijk aan onze energiehuishouding en daarmee aan hoe gelukkig we zijn. De grootste kunst is om jouw drijfveren en talenten af te stemmen op je omgeving. En daar heb je anderen voor nodig. Bow dus. Met een respectvolle houding richting elkaar komen we verder.


Fabrice, december 2014