Verblijfplaats Nomi

Agenda

Kom bij ons langs voor een retreat

Wij geloven in het ontwikkelen van bewustzijn.

Elke retreat, speciaal voor jou

Hieronder vind je de agenda van onze retreats voor de aankomende periode. Hoewel de invulling en het thema per retreat verschilt, staan alle retreats in het teken van:

  • Weer in contact komen met je lichaam en gevoel
  • Opladen in de natuur
  • Helderheid op jouw zielsmissie
  • Oude patronen los- en achterlaten
  • Het hervinden van een gevoel van verbondenheid en geluk


De retreats zijn onderverdeeld in drie categorieën: plantmedicijn-, energy healing- en hiking retreatsDus kijk welke retreat jou aanspreekt óf gewoon welke het beste past in jouw agenda. Dan zien we je graag hier in onze prachtige blokhut.

Wil je alleen (of met vrienden) langskomen voor een privé retreat? Dat kan ook. Mail ons dan op fabrice@reignbow.nl, dan kijken we naar de best passende mogelijkheid.

Liefs,


- Jessica & Fabrice

Plantmedicijn retreats

1-3

DEC.
14:00

Retreat december

€ 400,-

12-14

JANUARI

14:00

Retreat januari

€ 400,-

2-4

FEBR.

14:00

Retreat februari

€ 400,-

Naar de kern van je probleem 

en zicht op je zielsmissie

In je leven speelt laatste tijd een vraagstuk en je wilt dat probleem oplossen, maar het in je hoofd analyseren van je vraag brengt je niet verder. Je bent nieuwsgierig naar een ervaring met het plantmedicijn, alleen wil je dat wel in een verantwoorde setting doen. Een plantmedicijn retreat bij ons biedt dan uitkomst. In twee ceremonies met een uitgebalanceerd programma daaromheen, kun je diep in je binnenwereld afdalen om daar te vinden wat jij nodig hebt. Alles zit immers al in je.

Energy healing retreats

15-17

DEC.

14:00

Hervind je center

€ 375,-

16-18

FEBR.

14:00

Healing energie

€ 375,-

29-31

MAART

14:00

Innerlijke alchemie

€ 375,-

Laat je energie weer stromen

Tijdens een energy healing retreat leggen we het accent op verschillende krachtige technieken om meer in je lichaam te zakken, om helende energie te activeren en om (weer) in contact te komen met je eigen oervitaliteit. Deze retreats draaien om de wijsheid van jouw lichaam. Je komt uit je hoofd en schoont allerlei (emotionele) blokkades op in jouw systeem. Zonder eindeloze praatsessies. Het gevolg? Je releaset oude energie, je voelt de levensenergie weer stromen en maakt opnieuw contact met de oneindige bron van energie die ten grondslag ligt van alles. Je voelt je weer ontspannen op een manier die je bijna vergeten was. Als gevolg hiervan zit je zó lekker in je lijf, dat je niet eens meer terug naar je hoofd wil. We doen dit door eenvoudige maar diepgaande oefeningen, telkens met een andere invalshoek, afgewisseld met bezoekjes aan de prachtige natuur van de Vogezen.

Hiking retreats

23-26

MEI
10:00

Lente editie 2024

€ 495,-

12-16

JUNI
10:00

Nature Quest editie 2024

€ 595,- (5 dagen i.p.v. 4)

8-11

AUGUSTUS
10:00

Zomer editie 2024

€ 495,-

19-22

SEPTEMBER

10:00

Herfst editie 2024

€ 495,-

Neem afstand van de ratrace

en herontdek jezelf

Een hiking retreat is een hele mooie gelegenheid om weer helemaal tot jezelf te komen. Je weet weer waar het jou echt om gaat, en je weet ook dat je de kracht in je hebt om dit waar te maken. Je gaat 4 dagen de mooie natuur in en we wandelen van trekkershut naar herberg door het Parc Naturel des Ballons des Hautes Vosges. Jij, je wandelschoenen en je rugtas, meer heb je niet nodig. Je komt opgeladen weer terug.
Wij geloven in het ontwikkelen van bewustzijn.

Over ons

Wij zijn Jessica en Fabrice. We wonen nu al ruim 3 jaar in de Franse Vogezen. Eerst in een camper op een door ons aangekocht weiland in de bergen, daarna in een Tiny House. En inmiddels hebben we op ons terrein een verblijf gebouwd om kleinschalige retreats te organiseren (tot maximaal 5 personen). Sinds 2003 ontwikkelen wij ons continu op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energiewerk, traumahealing en spiritualiteit. Niet alleen is dit onderdeel van ons eigen groeiproces, ook is dit onze toewijding om anderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Het is onze intentie dat iedereen zijn authentieke zelf mag zijn en dit volledig tot uitdrukking kan brengen in zijn of haar leven. Zonder maskers, zonder het meedragen van oude pijnen, en praktisch uitvoerbaar in het leven van alledag.