November & december-actie: Loslaten

De herfst is de tijd om los te laten. Om zo ruimte te maken voor het nieuwe. Voel jij dat het voor jou tijd is om iets los te laten dat je niet meer dient?


Kom langs voor een retreat.

Alle wijsheidstradities ter wereld weten dit. Alleen 'wij in het Westen' blijven maar stug doorgaan alsof elk seizoen de lente is. En daarmee missen we een enorme kans.

Je voelt je moe en lusteloos

Je voelt aan je lijf dat je iets met je meesleept. Iets ouds, iets dieps, iets pijnlijks. Ook al kun je niet precies plaatsen wát.

Je komt niet verder

Je hebt van alles geprobeerd, maar de controle loslaten, dat durfde je tot nu toe niet.

Je neemt de tijd en ruimte niet

Terwijl je weet dat je het nodig hebt. Om je over te geven aan wat je diep van binnen verlangt.

Nu je ziet wat je aan het doen bent, heb je geen zin meer om uit te stellen.

Je wilt doorvoelen, aankijken en loslaten.

Zodat je eindelijk ruimte kan maken voor iets nieuws. 

In een veilige setting waarin je je volledig kan focussen op jouw proces.

Voel je deze herfst dat je 'naar binnen wordt gezogen'? Misschien is het tijd voor een retreat...

Wat je ervaart is namelijk geen 'weeffout'. De signalen van je lichaam zijn niet bedoeld om te negeren. Om 'doorheen te beuken'. Ze hebben een functie, mits je weet hoe ernaar te luisteren.

Een retreat helpt je om precies díé setting voor jezelf te creëren die je nodig hebt om naar binnen te keren, diep in jezelf af te dalen, te voelen wat er te voelen is en het dan los te laten.

Wij geloven in het ontwikkelen van bewustzijn.
Fabrice en Jessica, oprichters van ReignBow Retreats

Hoi, wij zijn Fabrice en Jessica! Een aantal jaar geleden zaten wij in precies dezelfde situatie als jij. We hielden bewust en onbewust vast aan van alles: een drukke baan, een huis in de binnenstad, een overvol sociaal leven, allerlei onnodige spullen. Maar ook emotioneel liepen we rond met allerlei ballast die ten koste ging van onze levenslust (ook al realiseerden we ons dat toen niet).

Eén ding wisten we wél. We wilden ons weer vrij en onbezorgd voelen en de dingen die we leuk vinden vol energie kunnen doen. 

Een retreat gunden we onszelf toen niet, omdat we vonden dat we het allemaal zelf zouden moeten kunnen.

Vanuit nieuwsgierigheid deed ik (Jessica) toen tóch een Ayahuasca-weekend cadeau aan Fabrice. Voor zijn verjaardag. We hadden geen idee wat te verwachten, en het overtrof álles.

Toch liepen we tegen één ding aan...

Het loslaten ging sneller dan ooit te voren, maar het fysiek opschonen van je lichaam gaat niet vanzelf mee. Daarom hebben we na een intensief en diepgaand persoonlijk proces de inzichten van oost (China, India) en west (Latijns Amerika) gecombineerd. Waarbij het plantmedicijn van Zuid-Amerikaanse stammen je helpt om de deuren open te zetten naar wat je nog niet van jezelf wist, helpen de oosterse Taoïstische oefeningen om ook los te laten in je lichaam.

December: 2x een retreat om los te laten

1-3

DECEMBER

14:00

Ayahuasca (met 2x een ceremonie)

€ 400,-

15-17

DECEMBER

14:00

Hervind je center (en help je lichaam fysiek los te laten)

€ 375,-

Loslaten 🍂 = opladen 🔋

Gun jezelf een retreat in december om los te laten en zo weer op te laden. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten retreats.

Retreat van 1-3 december:

Een plantmedicijn retreat, met daarin 2x een Ayahuasca-ceremonie, 2x een sharing en tussendoor aanvullende oefeningen en wandelingen in de natuuromgeving van de Franse Vogezen (klein gebergte in het Noordoosten van Frankrijk).

Retreat van 15-17 december:

Een energy healing retreat, met daarin een gevarieerd en ervaringsgericht programma met zowel onderdelen die binnen en buiten plaatsvinden. Door de grondende werking van de oefeningen voer je als vanzelf oude spanning en energieblokkades in je systeem af, waardoor je makkelijker in contact komt te staan met oorspronkelijke levensenergie. En soms werken we rechtstreeks met het oplossen van blokkades. Met behulp van regressietherapie, ademwerk, lichaamswerk en beweging. Dus eerder gericht op voelen dan op praten.

Dit is hoe krachtig een retreat bij ons kan zijn:

'You can't unlock new doors with old keys!' Ik voel me in positieve zin permanent veranderd. Waar ik voor de retreat altijd maar 'aan' stond, ervaar ik nu veel vaker een rust en ontspanning die ik al bijna niet meer kende.

Robin
Waar te beginnen met jullie te bedanken voor afgelopen weekend... Voor mij was het alles. Na afloop zijn er nog heel wat puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Ik voel hoe belangrijk het is trouw te blijven aan mijn intuïtie, om goed voor mezelf te zorgen en los te laten.
Nicoline
Ik voel me heel dankbaar voor alle inzichten en ervaringen. En ook wel trots. Dat is zeker iets wat ik meeneem in mijn day-to-day nu. Ik voel me goed en ben optimistisch gestemd!
Trots en dankbaar
Kim

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen. Zonder zelfsabotage en zónder onnodige ballast.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen retreat 'loslaten'

Is het de bedoeling om beide retreats bij te wonen?

Als je jezelf dat kan permitteren, is dat super. Je bent dan van harte welkom (ook voor de periode tussen de retreats in).
Maar we gaan er in principe van uit dat je een keuze maakt tussen één van de twee weekenden. Op basis van wat je het meest aantrekt, of op basis van beschikbaarheid. In ieder geval zijn beide retreats prima los van elkaar te volgen. Aan jou de keuze.

Het eerste weekend spreekt me aan, maar ik heb nog geen ervaring met Ayahuasca. Kunnen jullie er wat meer over vertellen?

Ja natuurlijk kunnen we dat. Het makkelijkste is om een kijkje te nemen op https://www.reignbow-retreats.nl/plantmedicijn-retreats/ . Daar nemen we je helemaal mee in wat een retreat bij ons inhoudt. Ook hebben we een reeks video's op youtube staan waar we meer uitleg geven over het werken met Ayahuasca. Die vind je op ons kanaal: https://www.youtube.com/@JessicaFabriceReignBow onder de playlist 'Ayahuasca Demystified'.
Maar je kunt ons ook persoonlijk benaderen en dan beantwoorden we je vraag met liefde.

Waar vinden de retreats plaats?

Wij wonen in de Franse Vogezen, op 6 uur rijden van Utrecht. De retreats vinden plaats in ons speciaal daarvoor gebouwde gastenverblijf bij ons op het terrein.

De retreats zijn van vrijdag tot zondag, is het mogelijk om eerder aan te komen?

Ja zeker, in overleg is het prima mogelijk om eerder aan te komen. Óf om langer te blijven als je dat fijn vindt.
Sterker nog, als je agenda het toelaat raden we het sterk aan om al op donderdagavond aan te komen. Zo kun je vrijdagochtend al landen voor het officiële programma begint.

Wat kan ik me voorstellen bij een Energy Healing Retreat?

Ook hier hebben we een speciale pagina voor gemaakt. Kijk op https://www.reignbow-retreats.nl/energy-healing-retreats/ om precies te weten wat een energy healing retreat inhoudt.

Heb je nog een vraag? Weet ons vooral te vinden.